تاریخ : پنجشنبه 6 تير 1398
کد 9524

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز درششمین همایش خیرین سلامت آذربایجان شرقی

بیش از 90 درصد بودجه وزارت بهداشت در محل درست هزینه شده است،
رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: بیش از۹۰ درصد بودجه وزارت بهداشت در محل درست هزینه شده است
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، دکترمحمد حسین صومی در ششمین همایش خیرین سلامت استان، اظهار کرد: خدا رو شاکریم که با اجرای طرح تحول نظام سلامت توجه دولت به حوزه سلامت بیشتر شده و نتایج خوبی به دست آمده است و در این راستا دانشگاه و خیرین نیز پای کار آمدند.
وی با بیان این‌که تلاش می‌کنیم تا اقدامات کیفی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز انجام گیرد، افزود: به همت مجمع خیرین و دانشگاه‌علوم‌پزشکی فضای خوبی در سطح جامعه جهت فعالیت‌های خیر خواهانه ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی تبریز تلاش می‌کنیم تا براساس نیاز یک محیط، خانه بهداشت، پایگاه‌های سلامت و یا بیمارستان احداث کنیم؛ به طوری‌که بیش از ۹۹ درصد پروژه‌هایی که شروع شده در جایی است که نیاز جامعه را رفع کند.
صومی خاطرنشان کرد: تمامی پروژه هایی را که شروع کرده بودیم را تکمیل کردیم؛ به طوری‌که زیرساخت‌های حوزه بهداشت، درمان و آموزش پیشرفت کرده و این امر نشأت گرفته از تلاش جمعی دانشگاه و حمایت‌های دولتی و خیران است.
وی با تاکید بر این‌که باید دست افرادی که مشکلات بهداشتی، درمانی دارند را بگیریم، تصریح کرد: اکنون شاهدیم که به دلیل تعرفه بالای خدمات دارویی، بیماران نمی‌توانند داروی خود را تامین کنند،  اگر بیمار ما ۸۰ درصد دارو را تهیه کند، به هدف خود رسیدیم.
 
حسینعلی شهریاری دبیر مجمع خیرین سلامت کشور نیز ضمن سخنانی با اشاره به اهداف و چشم انداز این مجمع گفت: سازماندهی، تقویت و توسعه فعالیت های خیریه در ارتباط با بهداشت و درمان، نیازسنجی و تعیین اولویت‌های بخشی سلامت و درمان و بهره گیری از نظرات کارشناسی دانشگاه علوم پزشکی و دیگر سازمان‌های ذیربط در امر بهداشت و درمان، تلاش و تبلیغ در جهت جذب و حمایت کمک‌های مردمی از جمله اهداف و چشم انداز مجمع خیرین سلامت استان است.
 
شهریاری همچنین رفع نیازهای بهداشتی و درمانی افراد در حد مقدور، ارائه مشاوره به افراد و خیرین در جهت سرمایه‌گذاری بهینه آنان در بخش درمان و تقدیر و حمایت از برنامه‌های خیرین در زمینه بهداشت و درمان را از دیگر اهداف این مجمع عنوان کرد.
 
وی با بیان این‌که هیچ کاری بالاتر از کار خیر در سلامت نیست، افزود:  باید روستاهای دورافتاده نیز به خیران معرفی شود.
 
وی خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی کشور، وضعیت معیشتی مردم مناسب نبوده و توان تامین هزینه‌های درمانی را ندارند؛ از این رو اگر خیرین کمک نکنند آسیب‌های جدی به این حوزه وارد می‌شود.
 
وی بیان کرد: متاسفانه ظرفیت‌های بانوان در مجمع مغفول مانده بود، اما بنده معتقدم مشارکت‌های بانوان در امر سلامت بسیار موثر است؛ چراکه بانوان متعلق مهر که آقایان در امر کارها هستند.
 
دبیر مجمع خیرین سلامت کشور افزود: طرح تحول سلامت یکی از طرح های بزرگی بود که در زمینه بهداشت و درمان و کاهش هزینه‌ها در بیمارستان‌های دولتی انجام گرفت؛ دولت نیز مصمم است که طرح را به طور کامل اجرا کند و مجلس نیز در این زمینه همکاری‌های لازم را انجام دهد.
گفتنی است ششمین همایش مجمع خیرین سلامت آذربایجان‌شرقی، با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور مسئولان استانی و کشوری  ششم تیر ماه در سالن همایش‌های مجتمع رفاهی پتروشیمی شهر تبریز برگزار و از خیرین فعال در حوزه سلامت تقدیر به عمل آمد.






 
  • نوشته شده
  • توسط بهزاد محمدعلیزاده
  • تعداد بازدید 182