پیام دکتر مسلم نجفی معاون غذا ودارو تبریز بمناسبت روز جهانی غذا
همه ساله روز 24 مهر ماه مطابق 16 اکتبر, روزجهاني غذا ناميده مي شود. در سال 1945 ميلادي در چنين روزي سازمان خوارو بار و کشاورزي سازمان ملل متحد (FAO) ايجاد شد تا تلاش کند دولت ها را متقاعد، متعهد و هدايت کند که سياست هاي کشاورزي پايدار و سالم را توسعه دهند و به مديريت آب در کشاورزي اهميت دهند. بر قيمت غذا نظارت کنند به گونه اي که مردم در تمام اوقات به غذاي کافي و سالم دسترسي داشته باشند .
شعار امسال سازمان بهداشت جهاني به روز جهانی غذا "کشاورزي و حمايت اجتماعي" نامگذاري شده است. به اين مناسبت برنامههاي ويژهاي توسط دانشگاه های علوم پزشکی و وزارت بهداشت متناسب با نامگذاري ايام هفته گراميداشت غذا برگزار ميشود.
روز جهاني غذا، تلنگري براي بيداري وجدانهاي به خواب رفته و روز همدردي با گرسنگاني است که از ابتداييترين حق زندگي، يعني غذا محرومند و در اين محروميت، دستان بيتوانشان از دامان زندگي کوتاه ميشود .
قدر غذا، اين نعمت آغازين خلقت را بدانيم و با مصرف درست و عدم اسراف آن، با گرسنگان جهان همدردي کنيم. هنگام دور ريختن غذا به اين بينديشيم که اين غذا مي تواند گرسنهاي را براي يک روز هم که شده از گرسنگي و مرگ نجات دهد. در کنار موضوع امنيت غذائی و تامين غذای کافی برای آحاد مختلف جوامع و رفع گرسنگی, اما موضوع دشوارتر تلاش بی وقفه و ايجاد اطمينان از ايمنی و سلامت مواد غذائی مصرفی مردم است که برای نيل به آن همکاری های گسترده بين بخشی و فرابخشی و ملی مورد نياز است. اينجانب ضمن گراميداشت اين روز از همه دست اندرکاران تامين امنيت و ايمنی مواد غذائی در استان تقدير و سپاســگزاری می نمايم.