تاریخ : چهارشنبه 23 مرداد 1398
کد 9717

جسارت و شجاعت را از جمله ویژگی‌های منحصر به ‌فرد دکتر صومی است - -

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در نشست خبری المپیاد ورزشی : جسارت و شجاعت از جمله ویژگی‌های منحصر به ‌فرد دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز است که او را در پذیرش مسئولیت میزبانی المپیاد ورزشی دانشجویان دختر پیشقدم کرده است.


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بهروز رحیمی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت طی سخنانی در نشست خبری چهاردهمین المپیاد ورزشهای قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در تبریز، جسارت و شجاعت را از جمله ویژگی‌های  منحصر به ‌فرد رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز عنوان کرد که او را در پذیرش مسئولیت میزبانی المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور پیشقدم کرده است.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در این نشست از تلاش برای افزایش وام‌های دانشجویی خبر داد و گفت: سال گذشته قریب به ۸۰ میلیارد تومان تسهیلات به دانشجویان ارائه شده است که تلاش می‌کنیم میزان تسهیلات را در سال جاری به 110 میلیارد تومان برسانیم.
وی اظهار کرد: حدود ۱۴ الی ۱۵ نوع وام دانشجویی وجود دارد که تلاش می‌کنیم وام‌ها بین تمامی متقاضیان، توزیع شود.
وی با اشاره به میزبانی تبریز در برگزاری چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: ریالی از هزینه‌های دانشگاه صرف این مراسم نمی‌شود و میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در برگزاری این المپیاد در کارنامه این دانشگاه، ماندگار خواهد شد.
 وی در بخش دیگری از سخنانش ضمن موافقت با پیشنهاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز مبنی بر احداث مرکز دائمی برگزاری المپیادهای ورزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تبریز بیان کرد: احداث این دبیر خانه را به عنوان پایگاه قهرمانی برای این منطقه می‌بینم و از کمیسیون سرمایه‌گذاری و امکانات صندوق رفاه در این خصوص استفاده خواهیم کرد.
رحیمی با تاکید بر تلاش برای تمرکز زدایی در بهره‌مندی از امکانات صندوق‌رفاه ‌دانشجویی و توزیع اعتبارات آن در استان‌های مختلف، گفت: کمک خواهیم کرد تاخوابگاه در دست احداث دانشگاه علوم پزشکی تبریز به سرانجام برسد.
وی تاکید کرد: با وجود اینکه مطالباتی از برخی سازمان‌ها داریم، اما نگران برنامه‌های فرهنگی و دانشجویی نیستیم، جداسازی بودجه فرهنگی از حوزه آموزشی در حرف یک خط، ولی در عمل بسیار سخت است.
مهدی مقدم منش، رئیس اداره ورزش‌های قهرمانی وزارت بهداشت نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه برگزاری المپیادهای ورزشی از سال ۷۳ کلید خورده است، گفت: در سال‌های ابتدایی، دو المپیاد دختران و پسران با مشارکت ۲۰ دانشگاه برگزار می‌شد که با افزایش تعداد دانشگاه‌ها دیگر قادر به اجرای برگزاری همزمان المپیادهای دختران و پسران نبودیم.
 وی با اشاره به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در برگزاری چهاردهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اظهار کرد: تبریز سال گذشته نیز به مدت 10 روز،  میزبان برگزاری المپیاد پسران در 12 رشته بود.
وی ضمن قدردانی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز به دلیل پذیرش میزبانی چهاردهمین المپیاد ورزشی خاطرنشان کرد: پذیرش مسئولیت میزبانی این المپیاد از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در شرایط کنونی که کسی حاضر به میزبانی نیست، ستودنی است.


 
  • نوشته شده
  • توسط علی همراهی
  • تعداد بازدید 377