دکتر مهدی نظری با حضور در کارگاه تولید اقلام حفاظت شخصی، از نزدیک در جریان فعالیت های "ستاد دانشجویی مقابله با کرونا" قرار گرفت و از زحمات آنان قدردانی کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ، در کارگاه تولید اقلام حفاظت شخصی که به همت ستاد دانشجویی مقابله با کرونا برپا شده است، حضور یافت و از نزدیک در جریان فعالیت های این ستاد قرار گرفت.
دکتر مهدی نظری در این بازدید اظهار داشت: در جریان مقابله با کرونا، کادر درمانی با تلاش ها و ایثارهای خود نشان داد که پای ثابت نجات هموطنان از این بیماری است و در این امتحان سربلند و سرافراز بوده است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با اشاره به ایثار کادر درمانی حتی با تقدیم جان خود در راه درمان بیماران کرونایی، ادامه داد: اخبار و عکس های فعالیت های شبانه روزی کادر درمانی گواهی از خودگذشتگی آنها هست و هیچ گاه از حافظه تاریخی ملت ایران پاک نخواهد شد.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به فعالیت های داوطلبانه و جهادی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نخستین روزهای مقابله با کرونا، افزود: حضور شما در این ستاد نشانه ای از روحیه جهادی تان است که تنها دنبال آسایش هم نوع و جلب رضایت خالق بزرگ هستید.
دکتر مهدی نظری با بیان اینکه در دوران جنگ تحمیلی، جوانان آن روزگار صحنه های بدیعی از ایثار و از جان گذشتگی را خلق کردند، گفت: امروز نیز جوانان و دانشجویان در صحنه مقابله با کرونا در کنار هموطنان هستند و صحنه هایی زیبا از مهربانی و ایثار را ترسیم کرده اند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با ابراز رضایت از فعالیت های ستاد دانشجویی مقابله با کرونا، ادامه داد: دانشجویان داوطلب هر آن جایی که کمبود بوده است، حضور یافته اند و شایسته است از همه زحمات و تلاش های فعالان دانشجویی ستاد مقلبه با کرونا قدردانی کنم.
در جریان این بازدید مرتضی عبدی از فعالان ستاد دانشجویی مقابله با کرونای دانشگاه علوم پزشکی تبریز، گزارشی از فعالیت های این ستاد از نخستین روزهای تشکیل تا امروز را ارائه کرد.
گفتنی است کارگاه تولید اقلام حفاظت شخصی به همت ستاد دانشجویی مقابله با کرونا و با مشارکت خیریه شهید باکری و همکاری گروه جهادی افق مهربانی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز با شش چرخ خیاطی صنعتی و با فعالیت دانشجویان دانشگاه های مختلف در زمینه تولید ماسک، ملافه و گان در حال خدمت رسانی است و در روزهای آتی بر میزان دستگاه ها و تولیدات آنها افزوده خواهد شد.
فعلا در این کارگاه روزانه ۱۵۰۰ ماسک تولید می شود و این اقلام سپس اتوکلاو و ضدعفونی حرارتی می شود و به صورت بسته بندی شده در اختیار نیازمندان و کادر درمانی قرار می گیرد.