جلسه هماندیشی سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت برگزار شد
جلسه هماندیشی سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت باحضور دکتر طاهراقدم، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، معاون بهداشت دانشگاه و مدیر روابط عمومی دانشگاه در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریزاین جلسه با هدف همافزایی و افزایش توان اجتماعی استان برای مقابله و مبارزه با ویروس کرونا با بهرهمندی از ظرفیت های اجتماعی سازمانهای مردم نهاد برگزار گردید.
دکتر طاهر اقدم، در این جلسه با بیان اینکه اساس مبارزه با کرونا پیشگیری و رعایت بهداشت فردی و رعایت آیین نامههای فاصله گذاری های هوشمند اجتماعی است، بر استفاده از ظرفیتهای سازمانهای مردم نهاد و فرهنگ سازی برای افزایش حساسیت مردم نسبت به خطرات ابتلا به کرونا و لزوم رعایت شیوهنامههای مقابله با کرونا و مقابله با باورهای غلط مبتنی بر کاهش خطر کرونا و عادی سازی خطرات کرونا تاکید کرد.
دکتر طاهر اقدم با تقدیر از رسانه های جمعی و صدا و سیما و شهرداری و برخی ادارات دخیل در مقابله با کرونا که در آگاهی دهی به مردم در امر ترویج بهداشت فردی و اجتماعی نقش داشته اند و خطرات ابتلا به ویروس منحوس کرونا را به بدنه اجتماعی انتقال داده اند افزود؛ درکنار این مجموعه ها سازمانهای مردم نهاد نیز یاریگر مردم بودند.
دکتر طاهر اقدم در ادامه از سازمانهای مردم نهاد خواست برای مقابله با ویروس کرونا درکنار رسالتهای قبلی تاکید کرد : بایستی با پدیده کاهش حساست مردم نسبت به خطرات ویروس کرونا و کشندگی این ویروس و باورهای اشتباه گسترش یافته در فضاهای مجازی نیز مبارزه کرد و این رسالت خطیر کمک سازمانهای مردم را می طلبد و باید با حرف جدید و کمپینهای اجتماعی و شعارهای جدید ناجی مردم گردند.
دکتر درستی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و عضوستاد دانشگاهی و شهرستانی ستاد مقابله با کرونا نیز در این جلسه هماندیشی با بیان اینکه مقابله با ویروس کرونا وظیفه انسانی و ملی تک تک افراد جامعه است بر آمادگی کامل برای همکاری معاونت بهداشت دانشگاه که رسالت سازمانی پیشگیرانه دارد با سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت که رسالت مشابه در حوزه سلامت مردم و آگاهی بخشی و فرهنگ سازی در لایه های اجتماعی دارند، تاکید کرد.
ترویج استفاده از ماسک، آگاهسازی خانوادهها از خطرات ناشی از مراسمات خانوادگی اعم از جشن و عزا در شرایط شیوع کرونا و هرگونه تجمع غیر ضروری باید با شعارهای و کمپینهای جدید به افکار عمومی و مردم منتقل گردد.
دکتر درستی با تاکید بر استفاده از ظرفیتهای تبلیغات شهری و صدا و سیما و فضاهای مجازی بر لزوم مداخلات ستاد استانی مقابله با کرونا در کمپینها و ترویج یافته های جدید علمی در مورد رفتار ویروس ناشناخته کرونا تاکید نمود.
وی برای شاهد ماجرا گفت؛ به دلیل این که در ابتدای پاندمی، رفتار ویروس کرونا با کودکان ناشناخته بود و در برخی مقالات کشورهای مختلف جهان از کشنده نبودن این ویروس برای کودکان صحبت میشد، لذا خانوادهها در حفاظت از کودکان حساسیت لازم را نداشتند درحالی که اکنون نقش کودکان بیعلامت در شیوع کرونا و آمار جدید مرگ و میر کودکان در زمینه کرونا ، ایجاب میکند که خانوادهها را برای حفاظت از کودکانشان حساس نماییم و الزام به استفاده از ماسک به کودکان و خانواده آنان آموزش داده شود.
دکتر درستی نقش سازمانهای مردم نهاد حوزه سلامت را در افزایش حساسیت های فروکاسته شده و ارتقای آگاهیهای مردم را حیاتی ارزیابی نمود و بر هماهنگی و همکاریهای بیش از پیش تاکید کرد.
در این جلسه مسئولین و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد استان به طرح دیدگاههای خود پرداخته و برای توسعه همکاریها اعلام آمادگی نمودند و مقرر گردید با تکرار جلسات حضوری و مجازی در جبهه مقابله با کرونا در کنار دانشگاه علوم پزشکی تبریز باشند.