آیین تودیع ومعارفه معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز محبوب نعمتی" به عنوان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز معرفی و از زحمات "مسلم نجفی" معاون سابق غذا و داروی این دانشگاه تقدیر شد .
محبوب نعمتی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این مراسم، اظهار کرد: وسعت و گستره خدمات این معاونت نشان از اهمیت آن در حوزه سلامت است .
وی با بیان اینکه سلامت مردم به عنوان خط قرمز ما تعریف میشود، گفت: معاونت غذا و داروی دانشگاه به عنوان ناظر و حامی در کنار دستگاههای مرتبط با این حوزه کاری قرار گرفته و ما نیز تمام تلاش خود را برای پیشبرد اهداف مجموعه به کار میگیریم .
مسلم نجفی، معاون سابق غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم، گفت: در حوزه مدیریت نظارت بر موادخوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، بیش از سه هزار واحد در استان تحت نظارت قرار دارد .
وی با اشاره به اجرای طرح پایش در سطح عرضه PMS) ) گفت: در نصب و اجرای طرح چراغ راهنمای تغذیه ای، استان ما یکی از استانهای پیشرو بوده و تاکنون در یک هزار و 500 محصول این چراغ راهنما نصب شده است .
وی با اشاره به دیگر فعالیتهای این معاونت در سالهای اخیر گفت: کاهش اسیدهای چرب ترانس از 10 درصد به هشت درصد، کاهش پنج درصدی نمک مواد غذایی در پروانه های ساخت، کاهش چهار درصدی قندهای ساده در پروانه های ساخت از دیگر اقدامات این معاونت بوده است .
وی با اشاره به استفاده از بستر خدمات الکترونیک و متنی بر وب برای صرفه جویی در هزینهها گفت: سامانه یکپارچه ترخیص سریع و آنلاین کالا از طریق سامانه بکارگرفته شد .
وی همچنین اظهار کرد: بیشترین تعداد دریافتی سیب سلامت مربوط به استان ما بوده است .
نجفی به آزمونهای فلزات سنگین و میکوتوکسینها نیز اشاره کرد و یادآور شد: خوشبختانه با تلاشهای صورت رفته وضعیت محصولات کشاورزی و خوراکی از این نظر بهبود یافته است .
وی خاطرنشان کرد: در اجزای طرح تحول نظام سلامت، پشتیبانی و مدیریت و تامین داروهای بیمارستانی برای بیماران بستری را انجام و کمبودهای دارویی را مدیریت کردیم .
گفتنی است، آیین تودیع و معارفه معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تبریز با حضور رئیس این دانشگاه و هیئت همراه برگزار شد